PREDAVANJA IN OGLEDI SINAGOGE

Poleg kulturnega programa nudi Judovsko združenje Slovenije tudi individualna predavanja o temeljih judovske vere, življenja in zgodovine za šolarje od 14. leta starosti in odrasle v župnijah, šolah ter ostalih izobraževalnih ustanovah. Predavanja so v angleščini. Organiziramo tudi individualne oglede Sinagoge Ljubljana.

IZLETI PO SLOVENIJI

Izkušena sodelavka Judovskega združenja Slovenije že vrsto let deluje na področju vodenih ogledov po judovskih krajih. Kot članica slovenske judovske skupnosti že od otroštva odlično pozna lokalne razmere, državo in ljudi. Zaradi desetletnega bivanja v Izraelu je tudi ambasadorka judovske kulture nasploh, ki zna posredovati judovsko zgodovino Slovenije kot nihče drug. Zato ni nenavadno, da je prvi in pravi naslov za seznanitev z judovstvom v Sloveniji, če ga želite spoznavati v družbi strokovnjakinje.

Judovsko združenje Slovenije vam z veseljem pomaga pri organizaciji individualnega ali skupinskega izleta po judovski Sloveniji in/ali sosednjih državah. Ogledi so na voljo v slovenščini, angleščini in ivritu (sodobni hebrejščini).

Za dodatne informacije se obrnite na pisarno Judovskega združenja Slovenije.